HARIANEUN

12/18/2018 by in category Guru, Puisi with 0 and 0
Home > Karya > Keanggotaan > Guru > HARIANEUN

HARIANEUN

Karya : 

Sumarni, Guru SDN 200 Leuwipanjang

 

Pasosore, angin leutik ngusap antare

Layung koneng ngagedat,  meulah panon poe

Aya nu dianti ti bihari, didago dipikasono

Gelikna tonggeret,  nganteur anjeun,  moal poho

Tilu taun katukang nganteur anjeun dina lawang.

Mahanan sarebu harepan,  nu dipintelan dina hate nu hariwang

Sok inggis asih teu surti, boa moal balik deui

Sok sieun laas katresna,  balik ukur mawa beja.

Nyatana, …….. taya beja nu katampa

Nganti bagja balik nyaba

Ahirna ukur cimata.

Dinas Pendidikan Kota Bandung 2017