Cimata Selat Sunda

12/25/2018 by in category Guru, Puisi with 0 and 2
Home > Karya > Keanggotaan > Guru > Cimata Selat Sunda

Cimata Selat Sunda

Sumarni, guru SDN 200 Leuwipanjang

Peuting leubeut ku hariring

Kabungah sugema nyanding

Ngariung balakecrakan

Suka seuri sukan-sukan

Kabagjaan nu matak poho

Sugan maot teu ngadodoho

Duh,  angin naha anjeun teu ngabejaan

Sakaratul maot geus nungguan

Di basisir ngadagoan

Nyampeur nyawa babarengan

Cai ngoyagkeun kahirupan

Pangeling pikeun pangeusi alam

Ngirim cimata nu rokaha

Cimata di Selat Sunda

Dinas Pendidikan Kota Bandung 2017