MAPAG TAUN ANYAR

01/03/2019 by in category Lainnya with 0 and 0
Home > Karya > Lainnya > MAPAG TAUN ANYAR

Mapag Taun Anyar

Sumarni, ( Guru SDN 200 Leuwipanjang )

 

Peuting pamungkas

Lamunan kuring ngalanglang

Harepan ngancik na ati

Kumalayang neangan wanci

Langit mawa beja nu pasti

Ting burisat jadi ciri

Tanggal tilu puluh hiji

Seja pamit undur diri

Waktu  tinggal sakesetan biola

Balayar ngambah taun anu anyar

Rek miang muru udagan di labuan

Sataun nu bakal dilakonan.

Tinggal kuring sorangan ngaheruk na bangbarung pinuh karisi.

Pileuleuyan dua rebu dalapan belas

Pangbagea dua rebu salapan belas

Dinas Pendidikan Kota Bandung 2017